Osteopaat in Middelburg en Vlissingen

elektromagnetische straling

Elektromagnetische straling zoals wifi en mobiel internet etc. vormen een belasting voor ons lichaam. Een voorbeeld van bezorgdheid over elektromagnetische velden in de maatschappij
Uit ondervinding blijkt dat als we dicht bij een stralingsbron zijn dat we direct meer spanning in onze spieren krijgen. Die spanning kost energie. Als mensen dus langdurig aan deze velden blootstaan, betekent dat op zijn minst dat je dan meer energie gebruikt (een hogere spierspanning kost meer energie). Vermoeidheid treedt dan makkelijker op maar er is dus ook minder energie om te herstellen.

Therapeuten geven aan dat elektromagnetische belasting zelfs een therapie blokkade kan vormen. Steeds meer wetenschappers en artsen maken zich ook zorgen het 5G netwerk heet ook zijn nadelen, lees 5G Appeal

Wat je zelf kan doen:

- mobiele telefoon niet altijd in de broekzak of naast het hoofdkussen leggen, liefst op minimaal een   meter afstand

- bedenk dat een telefoon of tablet niet stoort als hij op vliegtuigstand staat.

Mijn ervaring is dat de symbooltjes van freeshield (www.freeshield.com) in ieder geval voorkomen dat je meer spanning in je lijf krijgt als je telefoon dichtbij je is. En deze zijn gratis te verkrijgen kijk in het documentje hieronder. Je kunt ze makkelijk in het hoesje of batterijvakje van je telefoon stoppen.

In het volgende documentje kun je de symbooltjes vinden en er staan wat verwijzingen naar websites voor meer informatie.
Klik hier voor de symbooltjes met beschrijving er bij.

Compilatie van maatregelen, adviezen en uitspraken van overheden, internationale organisaties en rechtbanken over toepassing van elektromagnetische (EM) straling van zendmasten, smartphones, snoerloze (DECT) telefoons en WiFi (met hyperlinks naar de originele publicaties)

 

 

Kees Minderhout, osteopaat DO-MRO

Geregistreerd lid NVO / NRO nr. 435
AGB code: 90039213 / praktijk 90059863
KVK: 20157768

Watertoren 2
4336 KC Middelburg
T: 06-38434883
E: info@osteopathieminderhout.nl

Rosenburglaan 1
Gezondheidscentrum Rosenburglaan
4385 JE Vlissingen
T: 06-38434883
E: info@osteopathieminderhout.nl

Online afspreken:
Klik hier  Vanwege een verandering van software  duurt stap 3 (de keuze van een tijdstip voor een afspraak) erg lang. De pagina verschijnt na ongeveer 30 seconden. Gelieve hiermee rekening te houden.
 

 

'Gezondheid is het leven van het leven."
- E. Von Feuchtersleben, Oostenrijks dichter, filosoof en geneeskundige 1806-1849