Osteopaat in Middelburg en Vlissingen

elektromagnetische straling

Elektromagnetische straling zoals wifi en mobiel internet etc. vormen een belasting voor ons lichaam 
Uit ondervinding blijkt dat als we dicht bij een stralingsbron zijn dat we direct meer spanning in onze spieren krijgen. Die spanning kost energie. Als mensen dus langdurig aan deze velden blootstaan, betekent dat op zijn minst dat je dan meer energie gebruikt (een hogere spierspanning kost meer energie). Vermoeidheid treedt dan makkelijker op maar er is dus ook minder energie om te herstellen.
In deze wetenschappelijke lezing worden argumenten gegeven die op zijn minst enige terughoudendheid in het gebruik van telefoons en tablets etc vragen.

Therapeuten geven aan dat elektromagnetische belasting zelfs een therapie blokkade kan vormen. Steeds meer wetenschappers en artsen maken zich ook zorgen het toenemen van de belasting door o.a. de elektromagnetische velden. Behalve voordelen, zijn er ook nadelen, zie o.a. Devra Davis, een wetenschapper / oncoloog die met veel feiten omtrent elektromagnetische straling komt..

Wat je zelf kan doen:

- mobiele telefoon niet altijd in de broekzak of naast het hoofdkussen leggen, liefst op minimaal een   meter afstand

- bedenk dat een telefoon of tablet niet stoort als hij op vliegtuigstand staat.

Mijn ervaring is dat de symbooltjes van freeshield in ieder geval voorkomen dat je meer spanning in je lijf krijgt als je telefoon dichtbij je is. En deze zijn gratis te verkrijgen kijk in het documentje hieronder. Je kunt ze makkelijk in het hoesje van je telefoon stoppen. Klik hier voor de symbooltjes met beschrijving er bij.

In het volgende documentje kun je de symbooltjes ook vinden en er staan wat verwijzingen naar websites voor meer informatie.
 

 

 

 

Kees Minderhout, osteopaat DO-MRO

Watertoren 2
4336 KC Middelburg
T: 06-38434883
E: info@osteopathieminderhout.nl

Geregistreerd lid NVO / NRO nr. 435
AGB code: 90039213 / praktijk 90059863
KVK: 20157768

Online afspreken:
Klik hier  
 

'Gezondheid is het leven van het leven."
- E. Von Feuchtersleben, Oostenrijks dichter, filosoof en geneeskundige 1806-1849